Leren bank reinigen

leren bank reinigen

Uw leren bank reinigen voor een spik schoon resultaat

Bankenreiniger is uw toonaangevende partner in het reinigen van textiele en lederen meubelen. Een leren bank reinigen is vakwerk, dat u het beste door een specialist kunt laten uitvoeren. Bankenreiniger heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw lederen bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.

Elk leersoort kunnen wij schoonmaken

Iedere leersoort vraagt een specifieke aanpak. De meeste bankstellen zijn bekleed met gedekverfd leer. In andere gevallen gaat het om suède, nubuck, aniline of semi-aniline leer. Wij kunnen elk leren bankstel reinigen. Het geeft een mooi en fris resultaat en is veel goedkoper dan het vervangen van uw leren bankstel. Kies voor vakkundig en voordelig leren bankstel reinigen en neem contact op met Bankenreiniger.
 

Design zitmeubel van leer

Heb je een design zitmeubel waarvan het leer beschadigd, versleten of verkleurd is? Laat je leren bank, fauteuil of autostoel herstellen of opknappen door de specialisten van Bankenreiniger. Wij repareren of renoveren je geliefde meubelstuk en maken het weer tot een eyecatcher in de kamer. Je stijlvolle stoel of bank, of prachtige interieur van je kantoor, auto of boot krijgt een tweede leven. Wel zo voordelig!

Leren bank reinigen – offerte op maat

Bankenreiniger stelt eerst een deskundige diagnose en brengt hierna een maatofferte uit voor de noodzakelijke restauratie- of renovatiewerkzaamheden. Wij weten raad met schuurplekken, vlekken, verkleuringen, brandgaatjes, scheuren, krassen en oneffenheden. Kijk voor eerdere behaalde resultaten eens op onze Facebook pagina.

 
 
Mieke Van Den Akker
Mieke Van Den Akker
@Mieke Van Den Akker
Lees verder
Positief: Professionaliteit Hele goede service na schoonmaak van de bank zat er nog een vlek in daar is hij nog voor teruggekomen Service: Bekledingsreiniging
Dani Luisman
Dani Luisman
@Dani Luisman
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde Marco is een specialist op het gebied van reinigen. Is eerlijk, geeft van te voren aan wat mogelijk is en levert vervolgens ook wat hij beloofd heeft. Binnenkort mag hij mijn auto en topmatras reinigen. Zeer content en 100% aanrader! Service: Bekledingsreiniging
Sumeyye
Sumeyye
@Sumeyye
Lees verder
Positief: Kwaliteit Super blij met Marco. Werkt heel erg netjes
Vorige
Volgende