Uw trap tapijt reinigen

trap tapijt reinigen

Eens per jaar uw trap tapijt laten reinigen

Ook het tapijt op de trap moet zo nu en dan grondig gereinigd worden. Ons advies is om dat minimaal eens per  jaar te doen. Het zal vooral slijtage op de treden en kopse kanten tegen gaan. Een trap tapijt slijt vaak het meeste op de kopse kanten. Dat komt o.a. door los vuil wat wrijving veroorzaakt waardoor de tapijt vezels beschadigen. Een grondige reiniging zal de levensduur van het tapijt verlengen.

Wij reinigen milieuvriendelijk

Wij reinigen uw trap tapijt met een krachtige en milieuvriendelijke reiniging met behulp van koolzuur. Het tapijt op de trap wordt grondig en diep gereinigd met de sproei-extractie methode. Zonder gevaar voor krimp of verkleuring en uiteraard veilig voor de omgeving, de muren of het hout. Wanneer het een hoogpolig tapijt is, zal ook de vezel weer mooi opkomen. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina voor eerdere resultaten.

Diensten van De Bankenreiniger in Den Haag

Naast het reinigen van autobekleding kunt u De Bankenreiniger inschakelen voor de volgende reinigingsdiensten:

Marin Damoz
Marin Damoz
@Marin Damoz
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Echt een top service, een aanrader!!
Koos Rolfes
Koos Rolfes
@Koos Rolfes
Lees verder
Deze man heeft verstand van zijn werk, twee banken gereinigd en in zijn geheel nagekeken op schade.... tips over de banken. Laten drogen en ze zijn er als nieuw uitgekomen...ben uiterst tevreden toppie Services: Bekledingsreiniging, Verwijdering van huisdiervlekken en -geuren
corrieanne van basten
corrieanne van basten
@corrieanne van basten
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde Bank netjes opgevuld !
Vorige
Volgende