Banken reiniging

  • Voorinspectie – Wij inspecteren uw bankstel en de juiste reinigingsmethode en producten worden bepaald.
  • Voorbehandeling – Uw bankstel wordt ingeneveld met een reinigingsmiddel om diepzittend vuil los te weken. 
  • Sproei extractie reiniging – Uw bankstel wordt diep gereinigd en verwijderd vuil en vlekken die diep in de pool zitten.
  • Nabehandeling – Eventuele vlekken die nog niet zijn verwijderd worden apart behandeld.
  • Na inspectie – Samen bekijken we het behaalde resultaat en kunt u aandachtspunten aangeven.

Leren banken reiniging

Een leren bankstel reinigen is vakwerk, dat u het beste door een specialist kunt laten uitvoeren. Bankenreiniger heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw lederen bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes.
 
Iedere leersoort vraagt een specifieke aanpak. De meeste bankstellen zijn bekleed met gedekverfd leer. In andere gevallen gaat het om suède, nubuck, aniline of semi-aniline leer. Wij kunnen elk leren bankstel reinigen. Het geeft een mooi en fris resultaat en is veel goedkoper dan het vervangen van uw leren bankstel. Kies voor vakkundig en voordelig leren bankstel reinigen en neem contact op met Bankenreiniger.
 

Heb je een design zitmeubel waarvan het leer beschadigd, versleten of verkleurd is? Laat je leren bank, fauteuil of autostoel herstellen of opknappen door de specialisten van Bankenreiniger.

Wij repareren of renoveren je geliefde meubelstuk en maken het weer tot een eyecatcher in de kamer. Je stijlvolle stoel of bank, of prachtige interieur van je kantoor, auto of boot krijgt een tweede leven. Wel zo voordelig!

Bankenreiniger stelt eerst een deskundige diagnose en brengt hierna een maatofferte uit voor de noodzakelijke restauratie- of renovatiewerkzaamheden. Wij weten raad met schuurplekken, vlekken, verkleuringen, brandgaatjes, scheuren, krassen en oneffenheden. 

 
 

Trappen reiniging

Ook het tapijt op de trap moet zo nu en dan grondig gereinigd worden. Ons advies is om dat minimaal eens per  jaar te doen. Het zal vooral slijtage op de treden en kopse kanten tegen gaan. Een trap tapijt slijt vaak het meeste op de kopse kanten. Dat komt o.a. door los vuil wat wrijving veroorzaakt waardoor de tapijt vezels beschadigen. Een grondige reiniging zal de levensduur van het tapijt verlengen.

Uw trap tapijt wordt gereinigd met een krachtige en milieuvriendelijke reiniging met behulp van koolzuur. Het tapijt op de trap wordt grondig en diep gereinigd met de sproei-extractie methode. Zonder gevaar voor krimp of verkleuring en uiteraard veilig voor de omgeving, de muren of het hout. Wanneer het een hoogpolig tapijt is, zal ook de vezel weer mooi opkomen. 

 

Vloerbedekking reiniging

Laat uw vloerbedekking reinigen door de bankenreiniger en geniet binnen een dag weer van schone en frisse vloerbedekking. Met een reinigingsbehandeling verwijderen we hardnekkig vuil en bacteriën. Vlekken en aangename geurtjes op uw tapijt zijn zo verleden tijd. 

Stoelen reiniging

Heeft u stoelen thuis staan die u wilt laten reinigen door een specialist? Maak dan kennis met bankenreiniger.Wij zullen uw stoffen stoelen schoonmaken en ontdoen van hardnekkige vlekken, vieze geurtjes en ander vuil. Wij bieden u deze service op locatie aan. Onze expertise is dan ook: meubelreiniging aan huis. Graag komen we bij u op locatie langs en reinigen de stof van de stoelen ter plekke. Dit scheelt gesjouw met meubels én tijd. 

Vlekken service

U kent het wel visite geweest en knoeit wat op de bank geen zorgen wij kunnen ook alleen de vlek behandelen maar let wel op u kan kleurverschil krijgen met de andere zittingen ivm dat de algehele aanvulling eruit wordt gehaald. 

De kosten zijn per zitplek 39 euro.
Mocht u de volgende dag beslissen om toch de hele bank te doen zullen wij een aangepaste offerte maken.
Deze vlekken service geld alleen voor Den Haag buiten Den Haag geld een ander tarief. 

Foto's