Bank reinigen

De Bankenreiniger kan elke bank voor u reinigen ongeacht de bekleding. Ga voor een schoon en fris resultaat. Na de behandeling ziet u stoffen of leren bank er weer uit als nieuw. Daarbij is een bank reinigen een stuk voordeliger voor uw portemonnee. 

Bank reinigen

  •  

Leren bank reinigen

Bankenreiniger heeft de expertise, ervaring, moderne reinigingsmaterialen en effectieve schoonmaakmiddelen om uw lederen bank te ontdoen van vuil, vlekken en nare geurtjes. Wij kunnen elk leren bankstel reinigen
 
 
 
 
 
 
 

Trap tapijt reinigen

Ook het tapijt op de trap moet zo nu en dan grondig gereinigd worden. Ons advies is om dat minimaal eens per jaar te doen. Een trap wordt vrij snel vies. Door de Bankenreiniger in te schakelen krijgt u weer een mooie trap.

Trap tapijt schoonmaken

 

 

Vloerbedekking reinigen

De Bankenreiniger is ook specialist in het reinigen van uw vloerbedekking. Schone en frisse vloerbekleding geeft uw huis tegen redelijke kosten een nieuwe uitstraling.  

Vloerbedekking reinigen

Stoelen laten reinigen

Maak kennis met De Bankenreiniger om al uw stoelen in huis te laten schoonmaken. Wij maken u stoelen schoon en verwijderen de meest hardnekkige vlekken.

Stoelen laten reinigen

Vlekken laten verwijderen

Niets is zo gênant als op visite gaan of  visite krijgen en taart op de bank morsen met vlekken als gevolg. Geen zorgen wij kunnen ook  vlekken behandelen. 

Vlekken verwijderen

Foto's

Ali Ghafari
Ali Ghafari
@Ali Ghafari
Lees verder
Prima service, netjes op tijd, gunstiger prijs dan concurrenten
Melissa Vrolijk
Melissa Vrolijk
@Melissa Vrolijk
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde Zeer ervaren en kundige vakman. Weet wat hij doet en voert zijn werk keurig uit. Schroomt niet om onvoorziene extraatjes aan te pakken. Onze bank kan weer jaren mee!
Anne Court
Anne Court
@Anne Court
Lees verder
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde Highly professional company with excellent communication. Prompt service and meticulous work. We recommend them highly
Vorige
Volgende